06 24105413 info@urbansenses.nl
Urban Senses
Fullservice van onderzoek tot uitvoering

contact

Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het veiliger en leefbaarder maken van gemeenten, wijken en pleinen. Bij Urban Senses geloven we dat veiligheid en leefbaarheid meer zijn dan alleen het verminderen van criminaliteit of het verbeteren van de openbare ruimte. Wij hechten waarde aan de beleving en het imago van een wijk, en zetten ons in om deze aspecten positief te beïnvloeden.

Ons team van experts werkt daarom in co-creatie met belanghebbenden om tot een oplossing op maat te komen. Wij vinden het belangrijk dat de interventies die we ontwerpen zichtbaar zijn en een positieve bijdrage leveren aan het imago van de wijk en de tevredenheid van de bewoners.

Bij Urban Senses maken we gebruik van participatief actieonderzoek en design thinking. Door middel van deze methoden betrekken we bewoners en andere belanghebbenden bij het onderzoek en de ontwikkeling van oplossingen. Op deze manier kunnen we hun kennis en expertise integreren in onze aanpak en zorgen we ervoor dat de interventies die we ontwerpen aansluiten bij de behoeften van de gemeenschap.

Wij geloven sterk in het begrip positieve veiligheid waarbij niet repressie leidend is maar een omgeving wordt gecreëerd die bewust en onbewust een veilige en leefbare omgang stimuleert.

Bij ons blijft het niet bij een onderzoek en een advies, wij pakken verzorgen het gehele traject. Van onderzoek tot de werkelijke implementatie van de ontworpen interventies.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken er naar uit om samen met u te werken aan een veiligere, leefbaardere en positief belevingswaardige omgeving!