06 24105413 info@urbansenses.nl
uitvoering
Van onderzoek tot uitvoering
vragen over onze werkwijze?

Bij Urban Senses richten we ons niet alleen op het onderzoek en het ontwerp van veiligheids- en leefbaarheidsinterventies, maar ook op de daadwerkelijke implementatie ervan. We geloven dat een succesvol project pas echt af is wanneer de interventies worden uitgevoerd en het gewenste resultaat wordt behaald.

We begrijpen dat onze klanten niet altijd de tijd of de middelen hebben om de aanbevelingen zelf uit te voeren. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het volledige traject, van onderzoek tot implementatie, bij ons neer te leggen. We zorgen er niet alleen voor dat onze aanbevelingen visueel worden gepresenteerd, maar we kunnen ook de uitvoering ervan verzorgen.

Wij staan voor de spreekwoordelijke schop in de grond en zorgen ervoor dat de interventies worden uitgevoerd zoals bedoeld. Onze ervaren projectmanagers werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde tijd en budget wordt afgerond. Op deze manier kunnen onze klanten zich richten op hun kernactiviteiten, terwijl wij ons bezighouden met het realiseren van de gewenste interventies.

Bij Urban Senses geloven we dat het volledige traject van onderzoek tot implementatie de sleutel is tot een succesvol project. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen in elke fase van het proces en we zorgen ervoor dat de interventies een positieve bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van de betreffende wijk of gemeente.