06 24105413 info@urbansenses.nl
Urban Academy
Trainingen en workshops op locatie
vragen over onze werkwijze?

Zelf aan de slag op locatie

Wij bieden diverse in-house trainingen en workshops aan waarbij we samen met de deelnemers, nadat deze de tools zijn aangereikt, gelijk aan de slag gaan met een vraagstuk in de gemeente.

Actuele trainingen:

LEEFBAARHEID EN POSITIEVE VEILIGHEID IN WOONWIJKEN.

In deze zowel theoretische als praktische workshop gaat u, na kennisneming van de laatste inzichten en voorzien van de juiste tools, gezamenlijk aan de slag met een concreet voor u spelende casus. Een schouw van het desbetreffende gebied vormt een belangrijk onderdeel van de workshop. Na afronding van de workshop ligt er een belangrijke basis voor de aanpak van het vraagstuk, rijp om met participatie van bewoners verder in te kleuren.

Wilt u meer weten of de flyer aanvragen, stuur ons dan een verzoekje: info@urbansenses.

CRIMINALITEITSPREVENTIE DOOR ZINTUIGBEÏNVLOEDING

In de training zintuigbeïnvloeding leer je aan de hand van weten­schappelijke kennis hoe je de fysieke omgeving zo inricht dat inwoners zich veiliger voelen en waarbij ze verleid worden gewenst gedrag te vertonen Dit pas je direct toe op je eigen casus. Je zet zicht, gehoor, reuk, tast en/of smaak in om succes­ volle oplossingen voor jouw eigen fysieke omgeving te bedenken.

Wilt u meer weten of de flyer aanvragen, stuur ons dan een verzoekje: info@urbansenses.